Chat norsk norsk chat

Chat norsk norsk chat Online chat i Norge. Chat med menn & kvinner i nærheten. Treff folk & dann nye vennskap i Norge med det raskest økende sosiale nettverket - Badoo! Chatting (norsk: nettprat) er (opprinnelig) skriftlig prat (samtale) via datamaskin tilkoblet datanett. Via skjerm ser man andres bidrag, samt de man skriver inn selv. Chat med oss. Vi står klare til å hjelpe deg mandag til fredag 9– Chat-knappen vil komme til syne når en av oss på kundeservice er tilgjengelig. Call Us. Ring. Chattesider i Norge. Helt uforpliktende chat med likesinnede på nett.

Norsk chat - uforpliktende prat på nett

Chat, vanlig brukt på norsk om det å utveksle meldinger over et datanettverk i sanntid; det vil si at brukerne kan lese det de andre brukerne. Enkelt og greit å chatte på kanaler som #movie-theatres.info, #Norge, #Over18 og #Flørte. Skriv inn kallenavn (nick) og trykke «Koble til». Så velger du kanal og chatter i vei.

Chatting (norsk: nettprat) er (opprinnelig) skriftlig prat (samtale) via datamaskin tilkoblet datanett. Via skjerm ser man andres bidrag, samt de man skriver inn selv.

Chat med oss. Vi står klare til å hjelpe deg mandag til fredag 9– Chat-knappen vil komme til syne når en av oss på kundeservice er tilgjengelig. Call Us. Ring.

Chat med NAV om foreldrepenger, barnetrygd, kontantstøtte, økonomi eller jobb i utlandet. Chat, vanlig brukt på norsk om det å utveksle meldinger over et datanettverk i sanntid; det vil si at brukerne kan lese det de andre brukerne.

Chat, vanlig brukt på norsk om det å utveksle meldinger over et datanettverk i sanntid; det vil si at brukerne kan lese det de andre brukerne. Chat med oss. Vi står klare til å hjelpe deg mandag til fredag 9– Chat-knappen vil komme til syne når en av oss på kundeservice er tilgjengelig. Call Us. Ring. Enkelt og greit å chatte på kanaler som #movie-theatres.info, #Norge, #Over18 og #Flørte. Skriv inn kallenavn (nick) og trykke «Koble til». Så velger du kanal og chatter i vei.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail